Κινεζική εταιρεία ενδιαφέρεται για την εξαγορά των Κυπριακών ΑερογραμμώνΗ εταιρεία κινεζικών συμφερόντων Beijing Yi Xiand Da Investment έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, προσθέτοντας ότι εκπρόσωποί της είχαν επαφές με ιθύνοντες των ΚΑ και με αρμόδιους του κυπριακού υπουργείου Οικονομικών.

Όπως τονίζεται, «παρόλο που οι ενδείξεις για κατάληξη με την εταιρεία φαίνονται να είναι ενθαρρυντικές, δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε συγκεκριμένη συμφωνία προς ανακοίνωση».

Νωρίτερα πάντως την Παρασκευή ο υπουργός Συγκοινωνιών της Κύπρου Τάσος Μητσόπουλος είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση στις Κυπριακές Αερογραμμές πολύ δύσκολη.

«Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και η εταιρεία καταγράφει συνεχώς ζημιές, οι οποίες το 2012 ανήλθαν στα 56 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο κ. Μητσόπουλος και προσέθεσε ότι «καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, με σαφείς εντολές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, για διάσωση της εταιρείας».

ΤΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.