Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κινεζική εταιρεία ενδιαφέρεται για την εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών

6 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Κινεζική εταιρεία ενδιαφέρεται για την εξαγορά των Κυπριακών ΑερογραμμώνΗ εταιρεία κινεζικών συμφερόντων Beijing Yi Xiand Da Investment έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, προσθέτοντας ότι εκπρόσωποί της είχαν επαφές με ιθύνοντες των ΚΑ και με αρμόδιους του κυπριακού υπουργείου Οικονομικών.

Όπως τονίζεται, «παρόλο που οι ενδείξεις για κατάληξη με την εταιρεία φαίνονται να είναι ενθαρρυντικές, δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε συγκεκριμένη συμφωνία προς ανακοίνωση».

Νωρίτερα πάντως την Παρασκευή ο υπουργός Συγκοινωνιών της Κύπρου Τάσος Μητσόπουλος είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση στις Κυπριακές Αερογραμμές πολύ δύσκολη.

«Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και η εταιρεία καταγράφει συνεχώς ζημιές, οι οποίες το 2012 ανήλθαν στα 56 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο κ. Μητσόπουλος και προσέθεσε ότι «καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, με σαφείς εντολές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, για διάσωση της εταιρείας».

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Σάββατο, 6 Απριλίου, 2013 at 16:43 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply