Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλάζει όλη τη φρουρά του ο Καραμανλής

6 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Αλλάζει όλη τη φρουρά του ο Καραμανλής Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον Κώστα Καραμανλή έχουν ληφθεί μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες και τις απειλές που λέγεται ότι δέχτηκε κατά το σχέδιο της προανάκρισης για το σχέδιο «Πυθία», το οποίο αφορούσε δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, οι αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς έχουν αλλάξει και επανήλθαν δίπλα του ορισμένοι έμπιστοι αξιωματικοί από την περίοδο της προεδρίας του στη ΝΔ.

Επίσης, αντικαταστάθηκαν οι αλλοδαποί που τον φρουρούσαν από τις εκλογές του 2007 και εντεύθεν, έπειτα από αξιόπιστες πληροφορίες για κατασκοπευτικές δράσεις.

Μάλιστα η ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού επανέφερε την παλιά τακτική των επικοινωνιών του, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος δεν κάνει χρήση προσωπικού κινητού. αλλά συνομιλεί μέσω κινητών συνεργατών του, ενώ οι επικεφαλής της φρουράς του αλλάζουν διαρκώς τους κλειδάριθμους των σταθερών του τηλεφώνων αποτρέποντας έτσι τις παρακολουθήσεις.

Παράλληλα, επανήλθαν τα μεταβαλλόμενα σχεδιαγράμματα δρομολογίων από και προς τη Ραφήνα και ο Καραμανλής αναγκάστηκε εκ νέου να μην οδηγεί, όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, 6 Απριλίου, 2013 at 13:24 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply