Επίσκεψη στον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Κωνσταντίνος Δημάδης, συνοδευόμενος από τα μέλη του νέου ΔΣ: Αγγελική Κασσάρα και  Γρηγόρη Γιαννόπουλο.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν ευρέως τα προβλήματα που δημιούργησε η άσχημη οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών στον εμπορικό κλάδο, με αλυσιδωτές συνέπειες για την τοπική κοινωνία, όπως κλείσιμο καταστημάτων, αύξηση της ανεργίας κλπ.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως το ποσοστό της ανεργίας, κυρίως των νέων, που αυξάνει συνεχώς, η εξέλιξη του Κέντρου νεοσυλλέκτων Γρεβενών , το θέμα του ΤΕΙ και οι δυνατότητες στήριξης του.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών καλή και παραγωγική θητεία, δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι δίπλα στις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.