Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Rolling Stones: 50 χρόνια και συνεχίζουμε

Απρίλιος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σε 9 πόλεις θα της Βόρειας Αμερικής θα περιοδεύσουν οι Rolling Stones προτού πραγματοποιήσουν την μεγάλη συναυλία τους στο Hyde Park του Λονδίνου, μετά από περισσότερα από 40 χρόνια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος ανακοινώθηκε η περιοδεία, που τιτλοφορείται “50 χρόνια και συνεχίζουμε”.

Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν από το Λος Άντζελες και θα ακολουθήσουν η Καλιφόρνια, η Νεβάδα, οι ακτές του Ατλαντικού, το Τορόντο του Καναδά, το Σικάγο, η Βοστόνη και η Φιλαδέλφεια. “Δώσαμε μερικές συναυλίες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη την περασμένη χρονιά και άρεσαν τόσο πολύ που είπαμε ας προσθέσουμε και άλλες ημερομηνίες”, δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ.

Η μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο θα γίνει στις 6 Ιουλίου, 44 χρόνια μετά την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος στον ίδιο χώρο. Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη συναυλία ο Μικ Τζάγκερ, είπε: “Το Hyde Park μας φέρνει τόσες πολλές αναμνήσεις και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο μέρος να παίξουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι”

Megatv.com

This entry was posted on Πέμπτη, Απρίλιος 4th, 2013 at 15:08 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply