«Έσπασε» τα ταμεία ο «Django: O Τιμωρός» του Ταραντίνο – Δείτε το trailer

http://img.protothema.gr/30538360FEC27D28EB8D5F3051137A9A.jpgΚλασικός Ταραντίνο, νέας κοπής, με στοιχεία χαρακτηριστικά, όπως πάντα, της ιδιαίτερης φιλμογραφίας του και απόλυτα συντονισμένο με το σενάριο και τη σκηνοθεσία καστ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζέιμι Φοξ, Κρίστοφ Βαλτς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, είναι το Django, ο Τιμωρός, που προβάλλεται από την ΔΕΚΕΓ στα Γρεβενά.

Υπόθεση:
Δύο χρόνια πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο ο σκλάβος Django έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων Dr. King Schultz. Ο Schultz ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Brittles και μόνο ο Django μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς. O ανορθόδοξος Schultz γίνεται το νέο αφεντικό του Django με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το που θα συλλάβουν τους αδελφούς Brittles.

Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Schultz απελευθερώνει τον Django, ενώ οι δυο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί και μάλιστα ξεκινάνε μια καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών της δύσης. Εντωμεταξύ ο Django ακονίζει τα μαχαίρια του για το δικό του σκοπό: τη σωτηρία της Broomhilda, της γυναίκας του που έχασε σε σκλαβοπάζαρο πριν από καιρό.

Η έρευνα τους οδηγεί στον Calvin Candie, τον ιδιοκτήτη μιας κακόφημης φυτείας όπου οι σκλάβοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε αθλητικούς αγώνες. Οι κινήσεις που κάνουν οι δύο πρωταγωνιστές τραβάνε την προσοχή του Stephen που είναι ο έμπιστος του Candie. Ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω τους. Προκειμένου να καταφέρουν να αποδράσουν με την Broomhilda οι δυο σύντροφοι θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την αλληλεγγύη, ανάμεσα στην θυσία και την επιβίωση.

Πρόκειται για μια ταινία που ήταν υποψήφια για 5 Όσκαρ και έσπασε τα ταμεία στην Ελλάδα.

Δείτε το trailer:

Οι προβολές έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/04/2013 – ώρα 18:00 και 21:15

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/04/2013 – ώρα 18:00 και 21:15

ΚΥΡΙΑΚΗ 07/04/2013 – ώρα 18:00 και 21:15

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04/2013 – ώρα 18:00 και 21:15

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.

Βάιος Κόραβος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.