Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα στους γρεβενιώτες αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Χιονοδρομίας

Απρίλιος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα

Συγχαίρω τον Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Παπανίκο που κατέκτησαν αντίστοιχα την 3η και την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (Slalom) που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και τον Στέλιο Παπαστεργίου και το Δημήτρη Προφέντζα για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Οι αθλητές μας με σκληρή προσπάθεια, επιμονή και υπομονή μας χαρίζουν διακρίσεις. Οι διακρίσεις αυτές μας γεμίζουν περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του νομού μας ενός νομού του οποίου η ανάπτυξη συνδέεται άρρηκτα με το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, το οποίο αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τον τόπο. Οι επιτυχίες των αθλητών αποτελούν την καλύτερη προβολή όχι μόνο για τη Βασιλίτσα αλλά και για την Π.Ε. Γρεβενών. Εύχομαι αυτές οι πρωτιές να συνεχιστούν.

 

Γραφείο Τύπου

Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα εδώ

This entry was posted on Πέμπτη, Απρίλιος 4th, 2013 at 17:23 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΚΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply