Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξέσπασε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα: “Είναι τόσο δύσκολα που δεν επιδέχεται θεατρινισμούς” (Video)

Απρίλιος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στη Μεσημεριανή Μελέτη μίλησε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα, τόσο για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του ηθοποιού, όσο και για τα “κίτρινα” δημοσιεύματα.

“Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή και αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία βελτίωση, όσον αφορά στις αντιδράσεις του. Γι’ αυτό είχαμε πει εδώ και μέρες ότι μπαίνει σε μια μακρά αναμονή και ότι μπορεί να έχουμε νεα -που θα είναι πολύ καλύτερα- μετά από αρκετούς μήνες. Είναι απαραίτητο να μείνει στα μηχανήματα. Αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα…”, αποκαλύπτει ο θείος του Τόμας και συνεχίζει: “Το πως ο καθένας προσεγγίζει ένα δράμα δεν θέλω να το κρίνω, το αφήνω στην κρίση του Θεού και των αναγνωστών. Εμείς θέλουμε να πούμε ότι το γεγονός είναι από μόνο του τόσο δύσκολο που δεν επιδέχεται περαιτέρω θεατρινισμούς”.

Δείτε το βίντεο:

www.zappit.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Απρίλιος 4th, 2013 at 13:44 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply