Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη στο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

Απρίλιος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-200xqjwcVf0/UVqafSTXziI/AAAAAAABz08/6axa16wZQAw/s1600/kops+nosokomeio.jpgΤη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου συναντήθηκε με τοΔιοικητή του Νοσοκομείου κ. Κυριάκο Σημαδόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μιλτιάδη Μπασδέκη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μεταξύ των οποίων:

  1. Η πορεία εγκατάστασης του αξονικού τομογράφου, ο οποίος εκτιμάται ότι θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία στα μέσα Μαΐου
  2. Η πορεία προμήθειας του ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης
  3. Η προώθηση ένταξης στο ΕΣΠΑ της προμήθειας ενός ψηφιακού μαστογράφου και ενός ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος (υπερηχοτομογράφου)
  4. Οι διαδικασίες ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου κατασκευής σκεπής σε ακάλυπτα δώματα του Νοσοκομείου για τη στεγάνωσή του
  5. Η ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης.Το συγκεκριμένο έργο θα εξασφαλίσει την εξοικονόμησητων ενεργειακών αναγκών του Νοσοκομείου σε ποσοστό τουλάχιστον 50%.

Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία του Βουλευτή Γρεβενών με το Δ/ντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας & Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημήτρη Παπαγγελή, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί επίσκεψή του στα Γρεβενά την ερχόμενη εβδομάδα για το συντονισμό της άμεσης εγκατάστασης του ΕΚΑΒ στο προκατασκευασμένο κτίριο που παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.Τέλος αποφασίστηκε η από κοινού επίσκεψη του Βουλευτή και του Διοικητή στον Υπουργό Υγείας.

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 2nd, 2013 at 11:52 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply