“Νέο! Τι μυρίζει έτσι; Δοκιμάστε τη Μύτη Google”… Ξεχάστε για λίγο τις λειτουργίες πληκτρολόγησης και αναζητήστε ό,τι θέλετε στο Google μέσω… μυρωδιάς!

Η “Μύτη GoogleBETA” είναι η νέα τάση όσφρησης στην αναζήτηση που “συνδυάζει νέες και υπάρχουσες τεχνολογίες για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή οσφρητική εμπειρία”.

Θα μπορούσε να είναι αληθινό, αλλά δεν είναι…

Η… νέα αυτή υπηρεσία μοιάζει περίπλοκη, γιατί είναι ψέμα…

Πρόκειται για το φετινό πρωταπριλιάτικο αστείο της Google, που εμφανίζεται κάτω από την μπάρα αναζήτησης στην κεντρική σελίδα της.

“Αγγίζει τις αισθήσεις σας: ξεχάστε για λίγο τις λειτουργίες πληκτρολόγησης, συζήτησης και αφής και ζήστε ένα νέο σύστημα αισθήσεων” αναφέρεται στην περιγραφή της υπηρεσίας.

Και προστίθεται: “Ο δικός σας σομελιέ στο διαδίκτυο: ειδικά οργανωμένα Πλαίσια γνώσεων που συνδυάζονται με εικόνες, περιγραφές και μυρωδιές.

Μυρίστε το: η Βάση αρωμάτων Google – πάνω από 15 εκατ. aromabyte.

Μην τα ρωτάτε, μην τα μυρίζετε: Σε περίπτωση που ανησυχείτε λίγο για τη μυρωδιά του όρου αναζήτησής σας – περιλαμβάνεται η λειτουργία Ασφαλούς Αναζήτησης”.

www.nooz.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.