Ανάμεσά τους και ο Μάριο Κόλα; ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ
http://www.pelopsnews.gr/content/news/news-85031032013153649.jpgΣυνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/4), από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άτομα που είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων.

Όλα ξεκίνησαν όταν τις πρώτες πρωινές ώρες σε γενόμενο έλεγχο σε αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση την Καστοριά, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των επιβατών είχε «δεμένο» το χέρι γεμάτο αίματα, και στη συνέχεια τους ζητήθηκε να κατέβουν από το αυτοκίνητο. Σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν δύο όπλα Καλάσνικοφ και τρεις χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με το Star-fm.gr, αμέσως σήμανε συναγερμός, όπου με την βοήθεια και ανθρώπων τις ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκαν εκεί συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών.

Η πληροφορία που έλεγε ότι ανάμεσά τους είναι και ο 36χρονος Αλβανός Μάριο Κόλα που σύμφωνα με την αστυνομία ευθύνεται για τον θάνατο της 25χρονης στην συμπλοκή με την Αστυνομία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.