Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα εφαρμογή της Pirelli για τη Formula 1

1 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Χάρη στη νέα εφαρμογή της Pirelli, οι οπαδοί μπορούν πλέον να δημιουργήσουν τη δική τους εμπειρία στη Formula 1 και να τη μοιραστούν με φίλους και με τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος

Νέα εφαρμογή της Pirelli για τη Formula 1

Η Formula 1 στις άκρες των δακτύλων σας: που σημαίνει ότι οι οπαδοί του ταχύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο γίνονται θεατές των όσων συμβαίνουν μέσα και έξω από το paddock. Και αυτό χάρη στην Pirelli PZero – την πρώτη εφαρμογή της Formula 1 – έκδοση 2.0, που μπορείτε τώρα να κατεβάσετε δωρεάν από το App store.

Σχεδιασμένη από την Ιταλική φίρμα ελαστικών για όλους τους υπολογιστές-ταμπλέτες, η νέα εφαρμογή προσφέρει συνεχή ενημέρωση στους λάτρεις των αγώνων, και παράλληλα τους επιτρέπει να μοιράζονται το πάθος τους με φίλους μέσω κοινωνικών δικτύων και να σχολιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις για τα μονοθέσια και τους οδηγούς.

Με ένα άγγιγμα, οι οπαδοί της Formula 1 δημιουργούν τη δική τους εξατομικευμένη οθόνη, επιλέγοντας πηγές πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο όπως online ειδήσεις, περιοδικά και blogs και ενσωματώνοντας αγαπημένα προφίλ από το Twitter και το Facebook.

Η οθόνη Pirelli P Zero μπορεί να συνδυαστεί διαδραστικά με τηλεοπτικές εικόνες, ή να χρησιμοποιηθεί σαν κινητή συσκευή για την παρακολούθηση αγώνων και των τελευταίων ειδήσεων από το paddock οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, μέσα από live δελτία ειδήσεων, ταινίες, 3D βίντεο της Pirelli, συνεντεύξεις και σχόλια.

Η εφαρμογή της Pirelli αποκαλύπτει επίσης σε αποκλειστικότητα τα μυστικά των ομάδων και οδηγών καθώς και των ελαστικών, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στο φετινό πρωτάθλημα.

Η εφαρμογή Pirelli P Zero προσφέρει πληροφορίες ελαστικών και γραφικά (graphics) με στοιχεία πριν και μετά τον αγώνα – όπως αριθμός pit stop, χρόνοι γύρων και στρατηγικές των ομάδων – καθώς και τις τελευταίες ειδήσεις και συνεντεύξεις από τον κόσμο της Pirelli.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το iTunes στον παρακάτω σύνδεσμο όπου είναι διαθέσιμη για συσκευές iPad... CLICK

www.e-go.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 1 Απριλίου, 2013 at 23:55 and is filed under F1, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply