Μια 25χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομίας και κακοποιών στα Ισθμια.

Οι κακοποιοί (τρία άτομα) υπό την απειλή πιστολιών και καλάσνικοφ είχαν, στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ληστέψει ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών. Αρχικά ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του και έναν φίλο τους.

Στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα από τον επιχειρηματία και την ταμειακή μηχανή και επιχείρησαν να τους κλειδώσουν στην τουαλέτα ωστόσο ο ιδιοκτήτης προσποιήθηκε πως χάνει τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν παίρνοντας ωστόσο ένα όχημα τζιπ μάρκας Subaru Forester χρώματος μαύρου με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Λίγο μετά τις 23:20 οι αστυνομικοί εντόπισαν το τζιπ να κινείται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα. Οι δράστες έστριψαν στα Ισθμια με κατεύθυνση προς Επίδαυρο και ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των κακοποιών και των αστυνομικών.

Τη στιγμή εκείνη η νεαρή γυναίκα εκινείτο με το ΙΧ αυτοκίνητο της στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου στον οποίο γινόταν η ανταλλαγή πυροβολισμών. Μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε, χτύπησε στον προφυλακτήρα του οχήματος και αφού διαπέρασε το κάθισμα του οδηγού την τραυμάτισε σοβαρά στο συκώτι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η κοπέλα επέστρεφε από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν στο σπίτι όπου διέμενε με τους γονείς της στην Κόρινθο. Τη στιγμή που δέχθηκε τον πυροβολισμό μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο της με φίλο της ο οποίος ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια η 25χρονη αν και τραυματισμένη ενημέρωσε την προϊσταμένη της στο λογιστήριο του ξενοδοχείου λέγοντας της πως την είχαν πυροβολήσει.

Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με το φίλο της.

Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο. “Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα”, είπε στο φίλο της, σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.gr στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου χειρουργήθηκε και αν και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα.

Ένα χιλιοστό και θα γλίτωνε…

Σύμφωνα με ειδικό αναλυτή, τον κύριο Γιώργο Ραυτογιάννη, που μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 η απόσταση ανάμεσα στα αυτοκίνητα εκτιμάται πως ήταν περίπου 40 μέτρα απόσταση που υπολογίζεται από τη γωνία με την οποία προσέκρουσε στην άσφαλτο το βλήμα από το καλάσνικοφ αλλά και τη γωνία ανάκλασης και διείσδυσης του στο αυτοκίνητο.

Ακόμη και ένα χιλιοστό θα έστελνε αλλού τη βολίδα και θα γλίτωνε την άτυχη Κατερίνα από το θάνατο. Αν η κλίση της βολίδας ήταν ελάχιστα διαφορετική, αν στο δρόμο υπήρχε μια λακούβα, η κοπέλα θα είχε γλιτώσει το θανάσιμο τραυματισμό…

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ «η βολίδα που προκάλεσε τον τραυματισμό της 25χρονης η οποία κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο Κορίνθου έχει βληθεί από καλάσνικοφ και προέρχεται από τα πυρά των κακοποιών».
Επίσης από τα πυρά των κακοποιών προκλήθηκαν ζημιές σε τουλάχιστον οκτώ περιπολικά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται σε όλη την Πελοπόννησο και σε αυτές παίρνουν μέρος μονάδες της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και το ελικόπτερο της Αστυνομίας. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ σημείωναν πως μετά το περιστατικό στα Ίσθμια τα ίχνη των κακοποιών χάθηκαν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί η περιοχή στην οποία βρήκαν καταφύγιο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, έχουν βαρύ οπλισμό και ζητείται από τους πολίτες αν τους δουν ή εντοπίσουν το κλεμμένο τζιπ να ενημερώσουν αμέσως την Αμεση Δράση.

naftemporiki, ΔΟΛ, ΑΜΠΕ

Η δραματική έκκληση της 25χρονης στα Ισθμια λίγο πριν ξεψυχήσει

Η νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομίας στα Ισθμια Κορινθίας, απήθυνε έκκληση στον φίλο της να τη βοηθήσει, μέσω κινητού τηλεφώνου.

«Ελα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα», είπε η 25χρονη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «korinthos tv». Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα εργαζόταν στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου στα Ισθμια και την ώρα του συμβάντος, επέστρεψε στο σπίτι της στην Κόρινθο. Την ώρα που την παρέλαβε το ασθενοφόρο ήταν ζωντανή, όπως και όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, όμως ξεψύχησε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα.

kopelas.

Φωτογραφία Mega

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.