Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για ακόμη έξι μήνες

Μάρτιος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για ακόμη έξι μήνες, ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, αποφασίστηκε μετά από συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Η παράταση του προγράμματος θα γίνει με τροπολογία, που θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα και το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από το ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών).

Η παράταση κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάδοχο πρόγραμμα «Κατ’ οίκον φροντίδα» που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Εργασίας, χωρίς οι 80.000 ωφελούμενοι του προγράμματος να στερηθούν ούτε μια μέρα τις πολύτιμες υπηρεσίες που τους παρέχονται από τους 3.500 και πλέον εργαζομένους.

Τέλος, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Εσωτερικών ευχαριστεί ιδιαίτερα την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», για την έως τώρα συνεργασία και δεσμεύεται ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, ώστε το διάδοχο σχήμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ωφελουμένων.

www.newsit.gr

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 30th, 2013 at 14:15 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply