Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του “Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών” στον Βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Μάρτιος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-pkzTH9Haves/UVUZaJOsEjI/AAAAAAABy-Q/JkF7dSW5KfU/s1600/dimadis_tsiarsiotis_kopsaxilis_low_23_03_13.jpgΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Χρήστου Τσιαρσιώτη και της Γενικής Γραμματέας κα Βασιλικής Ζίωγα πραγματοποίησαν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 επίσκεψη στο γραφείο του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τόνισαν στον Βουλευτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της πόλης. Του επισήμαναν ότι πολλές εμπορικές επιχειρήσεις στα Γρεβενά είναι σε οριακή κατάσταση αντοχής και τόνισαν ότι στόχος του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου είναι να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων. Τέλος ζήτησαν την συνδρομή του τόσο για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος όσο και για τα Πανελλαδικά θέματα που απασχολούν το σύνολο του εμπορικού κόσμου.

Ο κ. Βουλευτής από την μεριά του, λόγο της επαγγελματικής του ιδιότητας, δήλωσε γνώστης των δυσκολιών του εμπορικού κλάδου. Τόνισε ότι θα είναι καθημερινά στο πλευρό του εμπορικού κόσμου των Γρεβενών και πως θα συνδράμει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Κλείνοντας δήλωσε πάντα διαθέσιμος για συνάντηση με Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.
Τέλος ο κ. Κοψαχείλης ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημάδης Κωνσταντίνος

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 29th, 2013 at 07:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply