Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας Πρωτόπαπα

Μάρτιος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Τόμας Πρωτόπαπας εδώ και 12 ημέρες κουβαλάει τον σταυρό του. Η οικογένεια του εδώ και 11 μέρες ανεβαίνει μαζί του τον Γολγοθά. Μια οικογένεια δεμένη και στα καλά και στα άσχημα. Μια οικογένεια δυνατή σαν μια γροθιά.

Κάθε μέρα, μια καινούργια μέρα… Ξημερώνει με την ελπίδα και βασιλεύει με την απογοήτευση, μέχρι να έρθει ένα σημάδι. Ένα σημάδι από τον Τόμας που να τους δώσει ελπίδα…. και όσο αυτό το σημάδι δεν έρχεται, η επόμενη μέρα ανατέλλει πάλι, προσμένοντας.

Το ΚΑΤ έχει γίνει για τον πατέρα του, Γιάννη και την μητέρα του Άλισον, το σπίτι τους. Εκεί που είναι τώρα το σπίτι του παιδιού τους είναι και το δικό τους σπίτι. Στο πλευρό τους τα αδέλφια του πατέρα του, τα ξαδέρφια του, οι συγγενείς του, η κοπέλα του Ιωάννα, οι φίλοι του, αλλά και όλη η Ελλάδα.

Ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας μοιράζεται μαζί μας όσα θέλει η οικογένεια να μοιραστεί με τον κόσμο και μεταφέρει τις ευχαριστίες της οικογένειας:

“Μιλώντας με τον αδελφό μου, Γιάννη, τον πατέρα του Τόμας, θέλουμε σαν οικογένεια να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους. Τους ευχαριστούμε για τα λόγια και τις πράξεις συγκίνησης, στήριξης και υποστήριξης. Ευχαριστούμε τον γονιό που ήρθε στο νοσοκομείο με το παιδί του, που είχε περάσει παρόμοια κατάσταση και ήρθε να μας βρει, για να μας αποδείξει ότι θαύματα γίνονται, όπως έγινε και στο δικό του παιδί που μετά από μήνες ξύπνησε από το κώμα. Ευχαριστούμε τους αγνώστους που τηλεφωνούν για να μάθουν νέα για το παιδί μας.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που νοιάζονται πραγματικά για το παιδί μας και μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε για όλα τα λόγια συμπαράστασης και αγάπης που μας δίνουν κουράγιο.

Σας ευχαριστούμε όλους που ενώνετε τις προσευχές σας με τις δικές μας”.

Fthis.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 28th, 2013 at 10:18 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply