Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: Τρεις ή δύο οι κατευθύνσεις του ΤΕΙ στα Γρεβενά; (Photos + Videos)

Μάρτιος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-tlv3wTJzVao/UVNoaEdHFGI/AAAAAAABy0k/D68lWb7pJ1M/s1600/P3274598.JPGΓια τις επαφές που είχε στην Αθήνα αναφορικά με την εφαρμογή του σχεδίου Αθηνά στα Γρεβενά, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (27/3), όπου δεν έκρυψε την έκπληξή του όταν έμαθε ότι τελικά από τις τρεις κατευθύνσεις που θα έχει το τμήμα του ΤΕΙ στα Γρεβενά, στο Προεδρικό Διάταγμα θα γραφόταν τελικά δύο…

Για το ίδιο θέμα, μίλησε μία μέρα νωρίτερα από την Αθήνα όπου ήταν, στην τηλεόραση του West και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε και στην σπουδαία προσπάθεια των παιδιών του ΜΟΓ, (με τα όποια λάθη), που γινόταν τις απόκριες με την επωνυμία «Ανακατωσάρια»:

Δείτε τι δήλωσε για τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση:

Δείτε φωτογραφίες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 28th, 2013 at 00:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply