Δείτε το trailer
Ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Aντώνης Καφετζόπουλος το 1997 και έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με νέο καστ, αλλά πάντα …Ακάλυπτος!

Η νέα ταινία του Χρήστου Δήμα (Η Νήσος, Poker Face) ξαναφέρνει στη ζωή τον Ακάλυπτο, τον γοητευτικό απατεωνίσκο με τις κομπίνες του, τις κατεργαριές του και τις απιστίες του, αλλά και καλό φίλο, αυτή τη φορά με το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Ακάλυπτος γίνεται κτηματομεσίτης και προσπαθεί να πουλήσει κάθε είδους ακίνητο σε αφελείς υποψήφιους, από την Ακρόπολη μέχρι την Λίμνη Πλαστήρα, προσπαθώντας διακαώς να ‘πιάσει την καλή’ και να ησυχάσει μια για πάντα από οικονομικά προβλήματα.

Ο πρώην “Κτηνίατρος” ή “Τίγρης” Μάκης, θα είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αλίκη ΜΟΥ η Κατερίνα Λέχου και Ρένα η Βασιλική Ανδρούτσου. Μαζί τους θα είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ρόλο της Υπουργού και ο Κώστας Βουτσάς.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου

Παραγωγή: 2013

Είδος Ταινίας: Κωμωδία – Δραμα

Διάρκεια: 90’΄

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει». Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του. Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιό κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα…

Δείτε το trailer

Οι προβολές  έχουν ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ    28/3/2013       –  ώρα      19:00      και  21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   29/3/2013        –   ώρα      19:00      και 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ     30/3/2013       –   ώρα      21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ        31/3/2013         –   ώρα     19:00     και 21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ       1/3/2013         –   ώρα     19:00      και 21:00

ΤΡΙΤΗ          2/3/2013         –   ώρα      19:00      και 21:00

ΤΕΤΑΡΤΗ         3/3/2013         –   ώρα      21:00

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.

Βάιος Κόραβος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.