Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο ΓΣΓ ευχαριστεί για τον “Γύρο της πόλης των Γρεβενών” …

27 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-eCAEl6u080Q/UU8JPIioVWI/AAAAAAABx_E/BQ7HQP1MwKE/s1600/P3244381.JPGΟ πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους εσάς που με την συμμετοχή σας συμβάλατε στην πραγματοποίηση του Γύρου της πόλης των Γρεβενών 2013.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών με την παρουσία τους γέμισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας και με τα χαμόγελα τους τις καρδιές μας.

Τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της πόλης έδωσαν το χρώμα που έπρεπε να έχει αυτός ο τόπος κάθε μέρα.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γρεβενών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τη Διοικητή και το Τμήμα Τροχαίας της αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών, την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, την πυροσβεστική υπηρεσία και το νοσοκομείο Γρεβενών καθώς και το 586 ΤΠ Γρεβενών.

Σημαντικότατη ήταν η συμβολή των ποδηλατιστών του νεοσύστατου Ε.ΠΟ.Γ αλλά και των δρομέων υγείας Γρεβενών.

Ο διευθυντής του 4ου δημοτικού Φώτης Μπαζάκας και οι γυμναστές του σχολείου, κατάφεραν να έχουν την μεγαλύτερη παρουσία μεταξύ όλων των σχολείων της πόλης και τοποθετούν ψηλά τον πύχη των συμμετοχών για την επόμενη φορά!

Από εμάς μένει να υποσχεθούμε την επόμενη φορά να βάλουμε τα δυνατά μας , να ξεπεράσουμε τα όποια μικροπροβλήματα και να δούμε και πάλι τέτοιες εικόνες στους δρόμους της πόλης μας.

ΓΣΓ

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2013 at 13:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply