Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καβάλα: 7 μήνες φυλακή στον Δήμαρχο για παράβαση καθήκοντος!

27 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://eparousia.files.wordpress.com/2009/07/cebacf8ecf83cf84ceb1cf82-cf83ceb9cebcceb9cf84cf83ceaecf82-2.jpgΠοινή φυλάκισης επτά μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής στον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Κώστα Σιμιτσή, για παράβαση καθήκοντος.

Η υπόθεση αφορά μη ανάκληση άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο είχε αναπτύξει παράνομα τραπεζοκαθίσματα. Πιο συγκεκριμένα, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον δήμο Καβάλας ανέπτυξε μεγαλύτερο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων απ’ όσα προέβλεπε η άδεια λειτουργίας της, με το δικαστήριο να κρίνει πως ο δήμαρχος Καβάλας δεν προχώρησε σε όλες τις ενέργειες από πλευράς του δήμου, ως όφειλε.

Ο δήμαρχος Καβάλας άσκησε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Θράκης που θα αποφανθεί σχετικά για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σε δήλωσή του ο κος Σιμιτσής σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει πως «θεωρώ λάθος την απόφαση του δικαστηρίου πλην όμως η απόφαση αυτή δεν είναι ικανή να κλονίσει την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη και τον έλληνα δικαστή.

Ως ελεύθερος πολίτης είχα το δικαίωμα να κρίνω μια δικαστική απόφαση και αυτό έπραξα με τρόπο συνετό και προσεχτικό χωρίς να προβώ σε κανέναν είδους χαρακτηρισμό.

Επιπλέον, με το δικαίωμα που μου παρέχει ο νόμος άσκησα έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Θράκης το οποίο και θα κρίνει οριστικά την υπόθεση».


www.thrakitoday.com

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2013 at 18:39 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply