Οι αντίπαλοι της εθνικής Νέων στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος   Η κλήρωση της τελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων έγινε την Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη και η ελληνική ομάδα κληρώθηκε με Μεξικό, Παραγουάη και μία ομάδα από την Αφρική.

Οι αγώνες του 4ου ομίλου στον οποίο μετέχει η ελληνική ομάδα  θα γίνουν στην Τραπεζούντα. Εως το τέλος της εβδομάδας, θα γίνουν γνωστές και οι ομάδες από την Αφρική και την Ωκεανία, καθώς είναι σε εξέλιξη η προκριματική φάση.

Ο προπονητής της εθνικής Νέων σχολίασε την κλήρωση ως εξής:
«Ο όμιλός μας, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί, φαίνεται ότι είναι δυνατός. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες. Το Μεξικό κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής και η Παραγουάη απέκλεισε την Αργεντινή στο Πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής. Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία με στόχο να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε στα γήπεδα της Τουρκίας ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο. Το σημαντικότερο είναι ότι αποτελεί τιμή για όλους μας η συμμετοχή της Ελλάδας για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Αναλυτικά η κλήρωση:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Γαλλία, Ομάδα από Αφρική, ΗΠΑ, Ισπανία
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Κούβα, Νότια Κορέα,Ομάδα από Αφρική, Πορτογαλία
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Τουρκία, Ελ Σαλβαδόρ, Κολομβία, Αυστραλία
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μεξικό, ΕΛΛΑΔΑ, Παραγουάη, Ομάδα από Αφρική
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Χιλή, Πρωταθλήτρια Αφρικής, Αγγλία, Ιράκ
6ος ΟΜΙΛΟΣ:
Πρωταθλήτρια Ωκεανίας,Ουζμπεκιστάν, Ουρουγουάη, Κροατία

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.