Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Πώς να μην διαλύονται τα ψάρια στο τηγάνισμα

Μάρτιος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το μυστικό είναι απλό

http://www.newsbeast.gr/files/temp/9B20584AD80A0AF705EABEBC5DF3D504.jpgΌταν τα ψάρια είναι πολύ φρέσκα, έχουν το μειονέκτημα να διαλύονται κατά το τηγάνισμα.

Το μυστικό που θα μας επιτρέψει να τα διατηρήσουμε ολόκληρα μέχρι το σερβίρισμα είναι τόσο απλό, που ίσως να μην έχει περάσει από το μυαλό μας.

Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε, λοιπόν, τα ψάρια δεν έχουμε παρά να τα αλατίσουμε και να τα στραγγίξουμε σε σουρωτήρι για περίπου μισή ώρα πριν το τηγάνισμα.

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 26th, 2013 at 14:21 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!