Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Επεισόδια κατά την κατάθεση στεφάνου από τη Χρυσή Αυγή (Videos)

25 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Κοζάνη: Επεισόδια κατά την κατάθεση στεφανιού από τη Χρυσή ΑυγήΕπεισόδια δημιουργήθηκαν στην Κοζάνη, με αφορμή την κατάθεση στεφανιού από αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, στο μνημείο των ηρώων, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, μέλη του ΚΚΕ και αντιεξουσιαστές, λίγο πριν αρχίσει η τελετή της κατάθεσης στεφανιών αντέδρασαν και απαίτησαν να μην καταθέσει η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη τους εμπόδισε να φτάσουν στο χώρο και ακολούθησαν συγκρούσεις αστυνομικών με διαδηλωτές, στη διάρκεια των οποίων έγινε και μια προσαγωγή.

Τελικά, η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στεφάνι.

Οπως έγινε γνωστό, είχε δημοσιοποιήσει από μέρες την πρόθεσή της να καταθέσει στεφάνι και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποφάνθηκε ότι με βάση το πρωτόκολλο μπορεί να καταθέσει.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης και ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την παρουσία της Χρυσής Αυγής, μέλη ομάδας Εθνικής Αντίστασης αποχώρησαν χωρίς να καταθέσουν στεφάνι.

Video με την κατάθεση στεφάνου από τη Χρυσή Αυγή από το KozaniLife:

Δείτε τη σύλληψη στο video από το kozani-media.gr:

This entry was posted on Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2013 at 18:07 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply