Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

24 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η διπλή εορτή της Ορθοδοξίας και της Εθνικής παλιγγενεσίας καθοδηγεί τις νεότερες γενιές των Ελλήνων στο δρόμο της ευθύνης και του χρέους, της εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας, της διαφύλαξης της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Τιμούμε σήμερα, με τον πρέποντα σεβασμό, τους αθάνατους ήρωες του 1821, οι οποίοι με τους αγώνες και την αυτοθυσία τους μας χάρισαν το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου του 1821 παραμένει πάντα ζωντανό, διαχρονικό και επίκαιρο.
Μας διδάσκει ότι όταν οι Έλληνες παλεύουν ενωμένοι για τις αξίες, τα ιδανικά, την πίστη και την ελευθερία τους, φωτίζουν τους δρόμους του αύριο με ιστορικά γεγονότα καταξίωσης και σεβασμού.

Σήμερα που η χώρα μας καλείται να δώσει μία ακόμη μάχη, ας πράξουμε όλοι το χρέος μας για την αναγέννηση της πατρίδας μας, για το μέλλον των νέων μας, με γνώμονα το φωτεινό παράδειγμα των ηρώων του ΄21 για εθνική ενότητα και ομοψυχία.

Το χρωστάμε στη μνήμη των γνωστών αγνώστων ηρώων, το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Χρόνια Πολλά.

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2013 at 19:52 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply