Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

«Ελληνικά» χαιρέτισε ο Κατίδης, ισχυρίζεται σύνδεσμος προπονητών στην Κεφαλονιά

Μάρτιος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Ελληνικά» χαιρέτισε ο Κατίδης, ισχυρίζεται σύνδεσμος προπονητών στην ΚεφαλονιάΜια ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ανάβει ξανά «φωτιές» για το θέμα με τον χαιρετισμό του Κατίδη στο ματς της ΑΕΚ με τη Βέροια.

Το κείμενο υπογράφεται από τους επικεφαλής κ.κ. Δρακάτο και Δάβουλο και σε αυτό εκφράζεται συμπαράσταση στον Κατίδη.

Ωστόσο, υπήρξε αντίδραση από μέρους του Γρηγόρη Γραμματικόπουλου, προπονητή από την Πάτρα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο σύνδεσμος της Κεφαλονιάς έχει αποβληθεί από την Ομοσπονδία προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Και μετά, υπήρξε νέα ανακοίνωση από τον ΣΠΠΚΙ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Κ.Ι.
«Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ..

Επ’ ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλληνες φίλαθλους (!!!), η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.

Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκολάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.

Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ι. Δρακάτος Χ. Δάβουλος»

Η παρέμβαση του προπονητή Γρηγόρη Γραμματικόπουλου
«Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε, με την στήριξη της πράξης του Ναζιστικού χαιρετισμού του ποδοσφαριστή Κατίδη, εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς Ιθάκης, θέλω να επισημάνω τα παρακάτω.

– Ο ΣΠΠΚΙ έχει αποβληθεί από την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, για ανυπακοή και παράβαση του Καταστατικού της.

– Οι δύο αυτοί που αυτοαποκαλούνται Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα είναι έκπτωτοι βάση του Καταστατικού της ΟΠΠΕ, άρα δεν είναι προπονητές αφού δεν έχουν περάσει τις Σχολές Αναθεώρησης και Εξομοίωσης αντίστοιχα, των Διπλωμάτων τους, κάτι που σημαίνει ότιαπαγορεύεται να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή ή να έχουν Ακαδημίες.

– Ο Εισαγγελέας του νησιού θα είναι καλό να παρέμβει και να εξετάσει από πότε αυτοί οι δύο έχουν να κάνουν εκλογές στο ΣΠΠΚΙ και με ποιο δικαίωμα αυτοί καλούν τους προπονητές σε Γεν. Συνέλευση.

– Όμως απορίας άξιο είναι ότι οι υπόλοιποι προπονητές του νησιού τι κάνουν, γιατί δεν δραστηριοποιούνται και να διώξουν αυτούς τουςδύο παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους και αποδίδοντας στο ΣΠΠΚΙ τη θέση που του αξίζει.

– Η μη συμμετοχή στα κοινά δεν είναι ντροπή, αντίθετα ντροπή είναι να χαρακτηρίζεται ο ΣΠΠΚΙ σαν Ναζιστικός από τις πράξεις κάποιων ανθρώπων που δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν, καμία σχέση με το Σύνδεσμο.

– Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να διώξουμε αυτούς τους δύο, αφού δεν έχουν και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε, που κηλίδωσαν την μικρή αλλά Δημοκρατική ιστορία του Συνδέσμου του νησιού».

Η νέα απάντηση του Σ.Π.Π.Κ.Ι.
«Κύριε Γραμματικόπουλε, προφανώς λύσατε τα προβλήματα της Αχαΐας και είπατε να ασχοληθείτε με αυτά της Κεφαλονιάς. Μην ανησυχείτε αγαπητέ, ο εισαγγελέας που παραγγείλατε πολύ σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα του προέδρου σας.

Εμείς σαν Κεφαλονίτες, για να μην μείνετε με το παράπονο ότι δεν σας κεράσαμε κατά την επίσκεψή σας στο νησί μας (έστω και γραπτώς), σας αφιερώνουμε, με αφορμή την Εθνική μας επέτειο που γιορτάζουμε μεθαύριο, το μήνυμα του Μέγα Καραϊσκάκη προς τον επικεφαλής του τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων, Σιλιχτάρ Μπόδα, το 1823:

«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους, έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, γ…ώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην με έναν κοντζιά σκατο -Σουλτάν Μαχμούτην- να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζύρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την π…α!»

(Όσοι είναι γνώστες της υπόθεσης μπορούν εύκολα να αντιστοιχίσουν τα ποδοσφαιρικά πρόσωπα με τους εβραιομογγόλους του μηνύματος του Καραϊσκάκη). ΕΞΩ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι. Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας Ι. Δρακάτος, Χ. Δάβουλας

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 24th, 2013 at 09:05 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply