Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το gadget που μετατρέπει το iPhone σε δορυφορικό τηλέφωνο (Video)

Μάρτιος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το SatSleeve επιτρέπει τις κλήσεις από οπουδήποτε

http://www.newsbeast.gr/files/temp/E3BAECB8F3F62898CBF6D071FE8EBC29.jpgΈνα νέο gadget για τις συσκευές iPhone 4, 4S και 5 παρουσίασε η εταιρία Thuraya. Πρόκειται για μία θήκη που μπορεί να μετατρέψει το smartphone σε δορυφορικό τηλέφωνο, δίνοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κλήσεις από οπουδήποτε!

Η Thuraya είναι μία εταιρία με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των δορυφορικών τηλεφωνικών κλήσεων, που μπορούν να καλύψουν πολλά από τα μέρη όπου μία συμβατική σύνδεση χάνει το σήμα της.

Είναι συνηθισμένο, να χάνουμε το σήμα μας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με πλοίο ή μίας εκδρομής σε κάποιο βουνό ή δάσος. Με το SatSleeve όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο.

Η κυκλοφορία του ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί πότε μπορεί να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Σκεφτείτε το σαν μία συνηθισμένη θήκη για το iPhone που απλά συνδέεται στη θύρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής και διαθέτει μία τεράστια κεραία.

Επιπλέον, το SatSleeve θα έχει τη δυνατότητα να φορτίσει τη συσκευή είτε μέσω της δικής του μπαταρίας, είτε μέσω θύρας micro USB αντικαθιστώντας το ρόλο του φορτιστή.

Η τιμή του βρίσκεται στα 499 δολάρια για την αμερικανική αγορά και εξυπακούεται πως οι δορυφορικές φωνητικές κλήσεις θα χρεώνονται με 1-1,5 δολάρια ανά λεπτό, ενώ σε κάποιες πολύ ειδικές περιπτώσεις το κόστος αυτό μπορεί να φτάσει και τα 8 δολάρια ανά λεπτό!

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 23rd, 2013 at 23:02 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply