Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις από τους έντεκα δραπέτες

Μάρτιος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συνεχίζονται οι έρευνες στον χώρο της φυλακής

http://www.newsbeast.gr/files/temp/9A4B8806E0CF2ACA169C485F645522A2.jpg
Τρεις Αλβανούς κακοποιούς από αυτούς που απέδρασαν στο χωριό Κρινίτσα Τρικάλων έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν τους έντεκα συνολικά που απέδρασαν από τις φυλακές.

Στις έρευνες συμμετέχουν από τις έξι το πρωί και δύο ελικόπτερα της αστυνομίας ενώ διαπιστώθηκε ότι κατά την επίθεση των τεσσάρων κακοποιών για αντιπερισπασμό στην είσοδο των φυλακών οι δράστες έριξαν έντεξα χειροβομβίδες, από τις οποίες εξερράγησαν οι εννέα, ενώ οι δύο που δεν εξερράγησαν θα παραληφθούν από κλιμάκιο του στρατού που φτάνει από τον Βόλο.

Αυτή τη στιγμή μέσα στο χώρο της φυλακής συνεχίζεται η καταμέτρηση των κρατουμένων και πραγματοποιείται έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο υπήρχαν κι άλλα κομμένα κάγκελα σε άλλο σημείο για ενδεχόμενη απόδραση.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 23rd, 2013 at 19:49 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply