Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποια είναι τα πρώτα θετικά σημάδια στην πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα

Μάρτιος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τα πρώτα θετικά σημάδια στην πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα ο οποίος από το πρωί της περασμένης Κυριακής όταν και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, εμφανίστηκαν την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του ηθοποιού διαψεύδει την πληροφορία που διακινήθηκε στα ΜΜΕ ότι τους επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός του βαν που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το Star, ο οργανισμός του ηθοποιού φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στη νέα θεραπευτική αγωγή που του χορηγήθηκε από την Παρασκευή.

Οι γιατροί άλλαξαν τα φάρμακα που χορηγούνται στον Τόμας Πρωτόπαπα με στόχο να προκληθεί κάποια αντίδραση στον εγκέφαλό του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πίεση στον εγκέφαλό του έχει πέσει, γεγονός που γεννά ελπίδες.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, διαψεύδονται οι πληροφορίες που διακινούνταν ότι τον νεαρό ηθοποιό επισκέφθηκε στο ΚΑΤ ο οδηγός του βαν της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω του προκαλώντας τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τον πατέρα του Τόμας Πρωτόπαπα ο οδηγός του βαν δεν επισκέφθηκε τον νεαρο στο νοσοκομείο. «Αν ήρθε κάποιος μόνος του εδώ, χωρίς να πει κάτι, να δει κάποια κίνηση, μπορεί να έγινε. Αλλά δεν μίλησε μαζί μας, ούτε είπε κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.iefimerida.gr

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 23rd, 2013 at 10:33 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply