Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρυσή Αυγή: Τα Γρεβενά έγιναν Καμπούλ…λ

Μάρτιος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τελικά και επίσημα τα Γρεβενά έγιναν Καμπούλ μετά τα πρωτόγνωρα για την περιοχή μας γεγονότα με τα μαχαιρώματα Αφγανών και Πακιστανών στον Ταξιάρχη Γρεβενών.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 συνελήφθησαν για ληστεία τέσσερις (4) λαθρομετανάστες Αφγανικής καταγωγής, σε αγροτική περιοχή του Ταξιάρχη Γρεβενών, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς και του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών.

Οι τέσσερις παραπάνω συλληφθέντες λίγες ώρες πριν, είχαν επιτεθεί με όπλα και μαχαίρια σε πέντε (5) Πακιστανούς λαθρομετανάστες οι οποίοι διέμεναν προσωρινά σε καλύβα έξω από τον Ταξιάρχη Γρεβενών, τους ακινητοποίησαν και τους λήστεψαν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι τέσσερις Αφγανοί πήραν 5 κινητά τηλέφωνα και 350 ¤ από τους Πακιστανούς τα οποία βρέθηκαν πάνω τους. Οι Αφγανοί ήταν οπλισμένοι με πιστόλι αερίου, μαχαίρια, λοστούς και βαριοπούλες τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με τα κινητά και τα χρήματα που αφαίρεσαν από τους άλλους “κακόμοιρους μετανάστες”.

Παρατηρούμε ότι και στην περιοχή μας πρόσφατα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών, διαρρήξεων και άλλων παράνομων ενεργειών από λαθρομετανάστες Ασιάτες και Αφρικανούς οι οποίοι συνήθως διασχίζουν τη Δυτική Μακεδονία με σκοπό να φτάσουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί να προσπαθήσουν να μπουν σε καράβι για Ιταλία.

¶ραγε θα κινητοποιηθεί η νεοσύστατη υπηρεσία του Προποτζίδικου Υπουργείου για το ρατσιστικό έγκλημα που έγινε και σφάχτηκαν μεταξύ τους οι “κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες” εκ Αφγανιστάν και Πακιστάν; Εάν έσφαζαν σαν κατσίκι κάποιον Έλληνα για 10 ευρώ ή μια βιντεοκάμερα θα ήταν ρατσιστικό έγκλημα ή θα το έκανε γαργάρα το Υπουργείο όπως κάνει για κάθε ρατσιστικό έγκλημα των λαθρο-εισβολέων εναντίον Ελλήνων; Ο λαλίστατος και υπέρβαρος πρόεδρος του ΠΑκιστανικού ΣΟσιαληστρικού (απο)Κόμματος θα βγάλει κάποιο σχέδιο νόμου που θα προστατεύει τους Έλληνες από τους τριτοκοσμικούς εγκληματίες;

Αυτές είναι οι παρενέργειες του σχεδίου του Υπουργού ΠΡΟΠΟ κου. Δένδια ο οποίος ανάμεσα σε άλλα σχεδιάζει τη δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών σε χωριά και κοινότητες της Δυτικής Μακεδονίας όπου οι τριτοκοσμικοί Ισλαμιστές εισβολείς θα έχουν όλες τις ανέσεις με ζεστό νερό, θέρμανση, air condition, σίτιση από catering, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χώρους αναψυχής και λατρείας κλπ. (όλα αυτά θα στοιχίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο περίπου 19,00 ¤ ημερησίως “ανά κεφάλι”, όταν στις φοιτητικές εστίες προβλέπεται ημερήσια δαπάνη για σίτιση 2,90 ¤ ανά φοιτητή) και οι Έλληνες πεινάνε, κρυώνουν χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στα ράντζα των νοσοκομείων από έλλειψη φαρμάκων και υλικών, περιμένοντας τη σειρά τους αφού πρώτα εξυπηρετηθούν οι λαθραίοι.

Μόνη λύση είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρο-εισβολέων οι οποίοι μπήκανε στη χώρα μας ανεξέλεγκτα χωρίς να μας ρωτήσουν. Δεν πρόκειται και εμείς να τους ρωτήσουμε όταν τους διώξουμε. Να γίνει ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που συντελείται από λαθρομετανάστες και να εκτίουν την ποινή τους προσφέροντας κοινωνικό έργο πριν απελαθούν από τη χώρα.

Η Ελλάδα στους Έλληνες !!! Να ξεβρομίσει ο τόπος !!!

Τ.Ο. Καστοριάς, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Star-fm.gr: Διαβάστε ακόμη Γρεβενά: Τέσσερεις συλλήψεις για ληστεία

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 22nd, 2013 at 09:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply