Σοκ και δάκρυα για τον ξανθό «βασιλιά»

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνει από την Κυριακή ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας, του οποίου η υγεία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από το τροχαίο που είχε.

Στο πλευρό του Τόμας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega «Βασιλιάδες», βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, η σύντροφός του και στενοί του φίλοι.

http://img.protothema.gr/D3836BDF8647D7BB3382917C09AA8106.jpg

Το χρονικό του τροχαίου

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε σταματήσει στην άκρη της Αττικής Οδού για να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου Dr Cook, για το πώς θα φτάσει στο στούντιο. Η μοίρα, όμως, του έπαιζε άσχημο παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τόμας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ, προκαλώντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τραγική ειρωνία; Το προηγούμενο βράδυ, είχε γράψει στο Facebook του: «Όλα αξίζουν τον κόπο, αν η ψυχή δεν είναι μικρή».

Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz

Φίλοι και συνεργάτες του, στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό ηθοποιό, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Τwitter και το Facebook με μηνύματα συμπαράστασης και ευχές.

Ο νεαρός ηθοποιός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.