Τα μηνύματα στο Twitter

http://img.protothema.gr/5A3DB34DAF671C43D760DA6A1A74E6C0.jpgΦίλοι και συνεργάτες του, στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Τwitter!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γράφει: «Θετική ενέργεια και αγάπη για το νεαρό συνάδελφο που χαροπαλεύει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ο Αργύρης Αγγέλου: «Έχω στεναχωρηθεί πολύ με τον Τόμας Πρωτόπαπα. Ας ελπίσουμε το παιδί να τα καταφέρει!», η Χριστίνα Πολίτη: «Αυτό με τον Τόμας Πρωτόπαπα ότι χειρότερο. Και όλα τα αντίστοιχα. Άντε πια με τα λεφτά βαρέθηκα. Η ζωή είναι πολύτιμη και αναλωνόμαστε στην γκρίνια».

Ο Κώστας Σόμμερ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Τόμας είναι μαχητής. Περαστικά και να βγεις νικητής από αυτή τη μάχη. Όλη η δύναμη και η σκέψη μαζί σου αδερφέ…». Ολοένα και πληθαίνουν οι ευχές να πάνε όλα καλά για τον Τόμας Πρωτόπαπα!

O Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν γνωρίζω καλά το παιδί αλλά ας προσευχηθούμε για τον Τόμας Πρωτόπαπα που δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική μετά από τροχαίο».

H Κατερίνα Καινούργιου: «Ελπίζω να μην ισχύουν τα τραγικά νέα που μαθαίνω για τον Τόμας. Αν ναι ελπίζω ο Θεός να κάνει το θαύμα του και όλα να πάνε καλά είναι άδικο»

Ο Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από πολύωρη εγχείρηση που υπεβλήθη στο κεφάλι, μετά το τροχαίο που είχε.

Ο νεαρός ηθοποιός είναι διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ και όλοι ελπίζουν για το καλύτερο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.