Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στουρνάρας: Διασφαλισμένες οι καταθέσεις στην Ελλάδα

Μάρτιος 18th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο υπουργός Οικονομικών

Tη ρητή διαβεβαίωσή του ότι οι καταθέσεις στην Ελλάδα είναι απολύτως διασφαλισμένες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στις τρεις κυπριακές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, έδωσε εκ νέου, πριν λίγο, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Όπως επεσήμανε ο κ.Στουρνάρας, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό σχετικά με την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο και εξήτασαν τις ευρύτερες εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Σε ότι αφορά στις τρεις κυπριακές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ο κ.Στουρνάρας επεσήμανε ότι οι διεργασίες συνεχίζονται σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Όπως είχε σημειώσει χθες ο κ. Στουρνάρας «από την απόφαση του Eurogroup σχετικά με την Κύπρο εξαιρούνται ρητώς οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και διασφαλίζεται απολύτως η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».

ΑΜΠΕ

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 18th, 2013 at 14:18 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply