Τι είπε ο βαρυποινίτης και οι όμηροι που κρατά
O Αλκέτ Ριζάι κρατάει ομήρους αυτή την ώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες κρατά έξι ομήρους μεταξύ των οποίων σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αλλά και συγκρατούμενοί του. Ο Ριζάι φέρεται να είναι οπλισμένος, με 200 γραμμάρια εκρηκτικών ουσιών, ένα μαχαίρι και δυο χειροβομβίδες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται έξω από πτέρυγα των φυλακών και κατευθύνεται προς την έξοδο.
Ακούστε τα τρία συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα,   με τον Αλκέτ Ριζάι να ζητάει άμεσα ένα αυτοκίνητο για να μην σκοτώσει τους ομήρους του και έναν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

Τα τρία συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα του parapolitika.gr, από την απευθείας συνομιλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον βαρυποινίτη μέσα από τις φυλακές. Kαταγγέλει δικαστικους και ζητά άμεσα ένα αυτοκίνητο διαφορετικά απειλεί ότι θα σκοτώσει τους 6 ομήρους. Είπε χαρακτηριστικά “τρίτη και φαρμακερή”. Έκκληση απηύθηνε μέσω του parapolitika.gr και ένας εκ των 6 ομήρων, λέγοντας σε δραματικούς τόνους:
“Στείλτε αυτοκίνητο, απειλείται η ζωή μας”.
1ο)Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο:

2ο)Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλκέτ Ριζάι, ο βαρυποινίτης είπε πως θέλει να φύγει με αυτοκίνητο:

3ο)Ο Αλκέτ αναφέρει ότι όλοι είναι καλά.Όμηρος αναφέρει: “Στείλτε επιτέλους ένα αυτοκίνητο” .

www.parapolitika.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.