Προελαύνουν οι Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με τα τέρματα των Αρκάδων να πετυχαίνουν οι Ουσέρο (37′) και Ράγιος (67′ πεν.). Οι φιλοξενούμενοι είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ όχι όμως και οι γηπεδούχοι που… παίζουν με τη φωτιά.

Η σημαντικότερη φάση του πρώτου μέρους, κατά την οποία ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ, σημειώθηκε στο 37ο λεπτό. Τότε οι Ράγιος και Ουσέρο συνεργάστηκαν με τον δεύτερο να παίρνει την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα του Ράντμαν για το 0-1, ενώ νωρίτερα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά το β’ μέρος, αλλά ο Μπαντής κράτησε ανέπαφη την εστία των Αρκάδων, αποκρούοντας τα διαδοχικά σουτ των Ουντόντζι, Σουμπίνιο και Ναπολεόνι.

Στο 53′ ο τερματοφύλακας του Αστέρα εξουδετέρωσε το σουτ του Σουμπίνιο, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα είχε στείλει την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 62′ το φάουλ του Ναβάρο έφυγε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Ράντμαν έδειχνε να ελέγχει την μπάλα σε επίθεση του Αστέρα, ωστόσο την έχασε και ανέτρεψε τον Λέντσε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κομίνης να καταλογίσει την «εσχάτη των ποινών».

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ράγιος και «έγραψε» το 0-2, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, που έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 78′, όταν ο Ντε Μπλάσις πλάσαρε άουτ προ κενής εστίας από το ύψος του πέναλτι.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Σκόνδρας, Ράντμαν, Ιγκλέσιας – Ουσέρο, Ναβάρο, Αλβάρες, Μπαρτολίνι, Καλαντζής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (46΄ Σουμπίνιο), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι (70΄ Καραγκούνης), Ουντότζι (70΄ Επστάιν), Μάντζιος, Δημούτσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπάντης, Σανκαρέ, Πιπίνης (5΄ λ. τρ. Φορμίκα), Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Αλβάρες, Ράγιος (81΄ Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72΄ Καλαντζής), Τσαμπούρης.

ΔΟΛ, ΑΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.