http://www.newsbeast.gr/files/temp/FF345F8D6266B5101EAB66DD2945C995.jpgΣτα «δίχτυα» κυκλωμάτων πορνείας πέφτουν Ελληνίδες καλλονές, ανάμεσα τους πολλά μοντέλα, που από συνοδοί ανδρών σε βραδινά επαγγελματικά ραντεβού καταλήγουν σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων με κροίσους που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμη και 5.000 ευρώ τη βραδιά.

Οι κοπέλες, πολλές από τις οποίες είναι και 18 ετών καλούνται να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις των ανδρών ταξιδεύοντας στα νέα στέκια της VIP πορνείας. Για την ακρίβεια, το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και η Λάρνακα της Κύπρου έχουν εξελιχθεί όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής σε «Μέκκα των ροζ κυκλωμάτων» καθώς προσφέρουν στους πελάτες και στις καλλονές που τους συνοδεύουν την ασφάλεια ότι βρίσκονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η τιμή ενός μοντέλου που έχει στο βιογραφικό του τίτλους ομορφιάς και το όνομά του έχει φιγουράρει σε τίτλους περιοδικών μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4.000-5.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ μια εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία όμως δεν είναι δημοφιλής αμείβεται από 200 έως 500 ευρώ, ανάλογα με τη γαλαντομία του πελάτη.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, αστυνομικοί των αρμόδιων υπηρεσιών έχουν εντοπίσει στο παρελθόν σε ευρωπαϊκές ιστοσελίδες με «πικάντικο» περιεχόμενο ονόματα ελληνίδων καλλονών που έχουν περάσει από τις πασαρέλες.

Στις ιστοσελίδες αυτές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και διάσημα μοντέλα από όλο τον κόσμο, ενώ για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει να δηλώσει τα πλήρη στοιχεία του. Στη συνέχεια, για να βρεθεί με μια κοπέλα συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του μέσω της οποίας καταβάλλει τα χρήματα και έρχεται αρχικά σε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική συνομιλία μαζί της για να κανονίσουν πού και πότε θα συναντηθούν.

Η πληρωμή της κοπέλας για να συναντηθεί σε αθηναϊκό ξενοδοχείο με κάποιον άνδρα ανέρχεται στα 150 ευρώ για μισή ώρα, στα 200 ευρώ για μία ώρα και για δύο ώρες στα 350 ευρώ. Αν πάλει ο πελάτης θέλει να καλέσει την κοπέλα στο σπίτι του, τότε το κόστος ανεβαίνει περισσότερο, ενώ επιβαρύνεται και με το ταξί που ναυλώνεται για τη μετακίνησή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα λειτουργεί ολόκληρο δίκτυο που ελέγχει τις κοπέλες και το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Καθοριστική είναι η συμβολή της Interpol στις έρευνες, όπως και των συνδέσμων της ΕΛ.ΑΣ. σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και άλλες χώρες.

www.newsbeast.gr

One thought on “Ταξιδεύοντας στα στέκια της VIP πορνείας: Ελληνίδες σε ροζ ραντεβού στη Βουλγαρία”
  1. Οδηγίες σε συνταξιούχους Πρέσβεις, συνταξιούχους Πληρεξούσιους Υπουργούς Α’ και συνταξιούχους Πληρεξούσιους Υπουργούς Β΄ να ανοίξουν ένα λογαριασμό email ώστε να μπορούν να αλληλογραφούν με το Σύνδεσμο Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων, Ακαδημίας 1, Αθήνα, Τ.Κ. 10671.

    Kατ’ επανάληψη έχει συζητηθεί στα πλαίσια των Γενικών Συνελεύσεων του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων η ανάγκη οι άνθρωποι αυτοί να καταφέρουν να ανοίξουν ένα δικό τους email για να επικοινωνούν με το Σύνδεσμο Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων, Ακαδημίας 1, Αθήνα, Τ.Κ. 10671,. Αλλά και από την πλευρά του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων, επί τιμή ή όχι επί τιμή, πρέπει να υπάρχει άμεση πληροφόρηση σε διάφορα σημαντικά που συμβαίνουν στους συνταξιούχους του διπλωματικού κλάδου του Υπουργείου Εξωτερικών (διπλές μειώσεις συντάξεων και λόγω εισφοράς αλληλεγγύης και εξ αντανακλάσεως λόγω της μείωσης του μισθού του εν ενεργεία Πρέσβη που ως ειδικό μισθολόγιο επιφέρει μείωση και των συντάξεων των διπλωματών, φορολόγηση ακινήτων στο εξοχικό τους στο Μάτι, για την απόκτηση του οποίου έδωσαν την ψυχή τους στο διάβολο).

    Εδώ για μια σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, ξοδεύονται 280 Ευρώ σε φακελάκια και γραμματόσημα, χώρια η δουλειά που κάνει σαν σκλάβος ο Γραμματέας του Συνδέσμου. Και γιατί, Κύριοι; Για να μην κάνετε τον κόπο να ανοίγετε το email σας;

    Κύριοι συνταξιούχοι Πρέσβεις, συνταξιούχοι Πληρεξούσιοι Υπουργοί Α’ Τάξεως, συνταξιούχοι Υπουργοί Β’ Τάξεως σας παραθέτουμε παρακάτω οδηγίες για το πως θα ανοίξετε ένα email:

    Ξεκινήστε να ανοίξετε email από τη Google, ώστε να πουν «Τι ωραίο email έχετε κύριε Πρέσβη».
    α) Ανοίγετε το https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&continue=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Ftab%3Dwm&ltmpl=default ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ πάνω στο site αυτό και θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου.

    β) Στο First name να γράψετε το όνομά σας λ.χ. Εμμανουήλ.
    γ) Στο Last name να γράψετε το επώνυμό σας λ.χ. Ταδόπουλος
    δ) Στο Choose your username να γράψετε ένα «ηλεκτρονικό όνομα» στα αγγλικά που να θυμίζει εσάς και να μη χωρίζεται σε λέξη, μόνο ενιαίο. Γράψτε tadopoulos και προσθέστε και κάτι επιβλητικό όπως το epi timi οπότε θα γράψετε tadopoulosepitimi και το email που θα προκύψει θα είναι το tadopoulosepitimi@gmail com Σημειώστε το στην ατζέντα σας.
    ε) Στο Create a password βάλτε ως συνθηματική λέξη κάτι που να το θυμάστε εύκολα όπως syntaxi1 (Σημειώστε και το password στην ατζέντα σας).
    στ) Στο Confirm your password ξαναγράψτε το password sas για να βεβαιωθεί η Google ότι δεν το γράψατε λάθος παραπάνω.
    στ) Μετά συμπληρώστε την ημερομηνία γέννησή σας και αν είστε ΑΡΡΕΝ ή ΘΗΛΥ
    ζ) Στο Mobile Phone, η συμβουλή μου είναι να μη το συμπληρώστε, διαφορετικά θα σας παίρνουν τηλέφωνο εγκληματίες από την Τσετσενία και θα σας χρεώνουν ύποπτες συναλλαγές χωρίς να το παίρνετε χαμπάρι.
    η) Στο Your current email address Έχετε δύο επιλογές Ή να βάλετε το email ενός φίλου σας ή να βάλετε ένα ψεύτικο email. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει ενδεχόμενο η google να σας ζητήσει σε εκείνο το ψεύτικο email να επιβεβαιώσετε το άνοιγμα του καινούριου λογαριασμού, οπότε θα την έχετε πατήσει!
    θ)Πατήστε ENTER και αυτό ήταν! Έχετε τώρα ένα δικό σας email.

    Τυπώστε το τώρα (μην το γράφετε με το χέρι, αυτός που το διαβάζει δεν καταλαβαίνει πολλές φορές αν αρχίζετε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα ή τη διαφορά ανάμεσα στο n και στο u και μπορεί να το γράψει λάθος στο δικό του κατάλογο. Αν μάλιστα το γράψει και εκείνος με στυλό, μπορεί να μπερδευτεί και ο άλλος που θα το διαβάσει για να στείλει το email σε σας, οπότε βράσε ρύζι.

    Πως αισθάνεστε τώρα που αποκτήσατε δική σας διεύθυνση email κύριε Πρέσβη, κύριε Πληρεξούσιε Υπουργέ Α’ Τάξεως, κύριε Πληρεξούσιε Υπουργέ Β’ Τάξεως;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.