«Δέσμευση Δένδια: Μη ειλημμένη απόφαση η δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο Μαυροδένδρι»

Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ανέλυσε το θέμα μετατροπής του 523 κέντρου νεοσυλλέκτων τάγματος πεζικού του Στρατοπέδου Μαυροδενδρίου Κοζάνης σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών. Η εμπεριστατωμένη και ακριβής τοποθέτηση της ανάδειξε τις ενστάσεις της τοπικής κοινωνίας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι οποίες εδράζονται στην αποσπασματική και ατελέσφορη πολιτική της Συγκυβέρνησης στο εν λόγω θέμα.

Η Βουλευτής στηλίτευσε την πιθανότητα δημιουργίας ενός σύγχρονου κολαστηρίου ανθρωπίνων ψυχών, ενώ παράλληλα κάλεσε τον αρμόδιο Υπουργό να διαφυλάξει το σύνολο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ότι αφορά το ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα δημιουργίας τέτοιων κέντρων.

Ο Υπουργός ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται ειλημμένη απόφαση για δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή του Μαυροδενδρίου. Επιπρόσθετα, οδηγούμενος από την τεκμηριωμένη τοποθέτηση της κας Μακρή, δήλωσε ότι οποιοδήποτε εκ των ανωτέρω κέντρων, όπου υπάρχει, θα πληροί, τουλάχιστον, τα Ευρωπαϊκά πρότυπα υγιεινής ασφάλειας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δείτε το Video:

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ευχόμαστε ο Υπουργός να εννοεί και να υλοποιήσει τα λεγόμενα του και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση των ανθρωπιστικών αξιών και των συμφερόντων των πολιτών αυτής της Χώρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.