Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Η 23η χορευτική παράσταση του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης… (Video)

Μάρτιος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑ 2013

Το χορευτικό του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» παρουσίασε στην πλατεία της Κοζάνης την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα που άφησε άριστες εντυπώσεις στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση. Ήταν η 23η χορευτική παράσταση.
Οι παραδοσιακές στολές, ο τόπος, ο πολύς κάσμος, η γρεβενιώτικη ορχήστρα, το τραγούδι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης που έκανε τη διαφορά. Με το πέρας της παράστασης ακολούθησε συνεστίαση μεταξύ των μελών του χορευτικού και των φίλων και οικείων του χορευτικού.
Συμφάγαμε ενενήντα (αρ.90) σε γνωστή ταβέρνα. Βέβαια δεν έλειψε το τραγούδι, ο χορός, η μουσική με κλαρίνο τον Τάκη Τζίμα, τραγούδι το Χρήστο Ντάγκαλα. Παρέστησαν συνολικά ενενήντα (αρ.90) μέλη και φίλοι του χορευτικού
http://2.bp.blogspot.com/-tBxG0fvImTc/UUSsKDjq9ZI/AAAAAAABxCM/-ta4n8qCDiM/s1600/426396.jpg Δείτε:

Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 16th, 2013 at 19:02 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply