Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολη νίκη κόντρα στην αδιάφορη Άλμπα (82-58) και θα ήταν με το ένα πόδι στους “8” της Ευρωλίγκας αν η Μάλαγα δεν “περνούσε” από την έδρα της Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου, νικώντας την εύκολα με σκορ 82-58 για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, οι “πράσινοι” δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν την 7η φετινή τους νίκη στη φάση, καθώς η Μάλαγα πέρασε από τη Μαδρίτη (74-77) και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογία.

Το “τριφύλλι” παραμένει μία νίκη πάνω από τους Ανδαλουσιανούς και για να πάρει εκείνος την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πρέπει να διατηρηθεί στο +1 από τη Μάλαγα. Ο Παναθηναϊκός τις δύο επόμενες αγωνιστικές θα πάει στη Μαδρίτη και το Μπάμπεργκ ενώ στο φινάλε θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ. Από την άλλη η Μπάμπεργκ, περιμένει την ΤΣΣΚΑ, θα πάει στην Πόλη να παίξει με την Εφές και στο τέλος υποδέχεται την Άλμπα.

Ματσιούλις με 16 πόντους και Λάσμε με 14 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους “πράσινους” από τους οποίους χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Σκορδίλης, Γιαννόπουλος και Ξανθόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 50-28, 67-37, 82-58

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 4, Ματσιούλις 16 (4/4 τρ), Ούκιτς 8, Λάσμε 14, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 8, Γκιστ 6, Μπανκς 8, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Σκορδίλης 2, Σχορτσανίτης 10

Άλμπα (Ομπράντοβιτς): Σούλτζε, Σάφαρτζικ 6, Τόμπσον 5, Μπάιαρς 4, Τζέντοβιτς 8, Μιράγες 4, Γουντ 9, Τραορέ 6, Φόστερ 5, Ιντμπίχι 6, Μόρλεϊ 5

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.