Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Rolls Royce Wraith Coupe, η ισχυρότερη όλων!

Μάρτιος 14th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Rolls-Royce-Wraith-2014-Geneva Η Wraith Coupe είναι το ισχυρότερο και ταχύτερο μοντέλο στην ιστορία της βρετανικής φίρμας. Ο V12 κινητήρας αποδίδει 625 PS και 800 Nm ροπής απογειώνοντας την Rolls -των τουλάχιστον δύο τόνων- από στάση σε 4,4 sec για τα 0-98 km/h. Βασίζεται στην Ghost αλλά σύμφωνα με τους Βρετανούς η Wraith έχει πολύ πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Έτσι, το μεταξόνιο της είναι κοντύτερο κατά 183 mm ενώ το μήκος κατά 130 mm φτάνοντας συνολικά τα 5,2 m.

Στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει το δέρμα και το ξύλο ενώ επικρατεί hi-tech αέρας περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τελευταίας γενιάς σύστημα πλοήγησης που συνεργάζεται με το σασί. Με αυτό τον τρόπο π.χ. το κιβώτιο (της ZF με 8 σχέσεις) γνωρίζει την διαδρομή και φροντίζει π.χ. πριν την στροφή να μην ανεβάσει σχέση και να διατηρήσει την ίδια δίχως να επιβαρύνεται η κατανάλωση με συνεχείς άσκοπες αλλαγές (σχέσεων).

Στην Βρετανία θα κοστίζει περίπου 215.000 στερλίνες και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Και επειδή η συνάντηση με μία Rolls στους ελληνικούς δρόμους αποτελεί σπάνιο φαινόμενο απλά απολαύστε τη μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες. Έπεται συνέχεια με νέο υλικό και βίντεο…

 

www.caroto.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 14th, 2013 at 13:18 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply