Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε το πρόγραμμα

Μάρτιος 14th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Την Κυριακή εκδήλωση στα Γρεβενά…
Πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων στην περιοδεία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία στις 15, 16 & 17 Μαρτίου 2013.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τ.Ο. Κοζάνης, Πλατεία Γιολδάση 2, 1ος Όροφος

Συνέντευξη Τύπου του συναγωνιστή Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Ματθαιόπουλου Αρτέμη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κοζάνης στις 18:30, ανοικτή για όλα τα ΜΜΕ του νομού.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Βουλευτή προς τους φίλους και τους υποστηρικτές του κινήματος μας σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους συμπολίτες μας ενώ θα αναφερθεί και στο κοινοβουλευτικό έργο που γίνετε και αφορά τοπικά προβλήματα του ν. Κοζάνης.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τ.Ο. Κοζάνης, ανοικτή εκδήλωση στο Δρέπανο Κοζάνης

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Γρέγος Αντώνιος θα παρευρεθεί στις 17:00 στο Δρέπανο Κοζάνης στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Τ.Ο. Κοζάνης. Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του κινήματος μας να δώσουν το παρών και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του Βουλευτή μας Γρέγου Αντώνιου, καθώς και στελεχών της Τ.Ο. Κοζάνης.

Τ.Ο. Φλώρινας, ανοικτή εκδήλωση στην πόλη της Φλώρινας

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Γρέγος Αντώνιος θα παρευρεθεί στις 20:00 στην πόλη της Φλώρινας όπου η Τ.Ο. Φλώρινας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο). Καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος μας στην Φλώρινα να παρακολουθήσουν την ομιλία του Βουλευτή κου. Γρέγου Αντώνιο καθώς και τις τοποθετήσεις των τοπικών στελεχών στα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ακριτικός νομός μας.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τ.Ο. Καστοριάς, ανοικτή εκδήλωση στην πόλη της Καστοριάς

Η Τ.Ο. Καστοριάς διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στο Cafe Salloon στις 17:00 το απόγευμα όπου θα παρευρεθεί και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Γρέγος Αντώνιος. Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του κινήματος μας να λάβουν μέρος στην εκδήλωση όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο και οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, καθώς και το χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα των γραφείων μας σύντομα στην πόλη μας.

Τ.Ο. Γρεβενών, ανοικτή εκδήλωση στην πόλη των Γρεβενών

Η νεοσύστατη Τ.Ο. Γρεβενών, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στην πόλη των Γρεβενών, στις 19:30 στην Ταβέρνα “Πέτρινο” (Πλατεία Μερά), όπου θα παρευρεθεί ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Γρέγος Αντώνιος και κλιμάκιο στελεχών της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας. Καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος μας στα Γρεβενά να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και να συζητήσουν για τα τοπικά προβλήματα του νομού μας.

Επίσης οι Βουλευτές που θα επισκεφτούν τη Δυτική Μακεδονία και τα στελέχη της Περιφερειακής Οργάνωσης θα πραγματοποιήσουν επαφές και επισκέψεις με φορείς και ομάδες πολιτών της περιοχής μας.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 14th, 2013 at 12:05 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply