Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Προανακριτική την Τρίτη στελέχη του ΣΔΟΕ για την λίστα Λαγκάρντ

13 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εξηγήσεις από τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου
Στην Προανακριτική την Τρίτη στελέχη του ΣΔΟΕΤην Τρίτη έχουν κληθεί στην Προανακριτική Επιτροπή τα αρμόδια στελέχη του ΣΔΟΕ, ώστε να δώσουν εξηγήσεις για την καθυστέρηση της σύνταξης του πορίσματος σε ότι αφορά τους λογαριασμούς των 4 συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Αυτό αποφάσισαν τα μέλη της Προανακριτικής στην αποψινή τους συνεδρίαση ενώ θα ζητήσουν από το ΣΔΟΕ να επιταχύνει τις διαδικασίες.

Η Προανακριτική προσπαθεί να βρει λύση στην εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την καθυστέρηση του πορίσματος καθώς όπως ενημέρωσε σήμερα τον πρόεδρο της Χρήστο Μαρκογιαννάκη ο προϊστάμενος των περιφερειακών επενδύσεων του ΣΔΟΕ Παναγιώτης Μαντούβαλος, η υπηρεσία του χρειάζεται 2 με 3 μήνες για να συντάξει ένα ουσιαστικό και όχι τυπικό πόρισμα. Όπως είπε ο κ. Μαντούβαλος, η καθυστέρηση οφείλεται στην πολυπλοκότητα των στοιχείων που έστειλε η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των στενών συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.

Η Προανακριτική αποφάσισε πάντως να συνεχίσει την εξέταση των μαρτύρων όπως τις είχε προγραμματίσει ενώ τις οριστικές αποφάσεις της τόσο για τους συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου όσο και το πώς θα κινηθεί από εκεί και πέρα θα τις πάρει αφού ακούσει τις εξηγήσεις του ΣΔΟΕ.

Αύριο το πρωί έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης.

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2013 at 22:34 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply