Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιος ήταν ο Ελληνας που σκότωσαν οι ισλαμιστές

Μάρτιος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ποιος ήταν ο Ελληνας που σκότωσαν οι ισλαμιστές Το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, έπειτα από συνεννόηση με την οικογένεια του θύματος, τα στοιχεία του Έλληνα που δολοφονήθηκε απο ισλαμιστές στη Νιγηρία. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καρρά, στέλεχος της λιβανέζικης εταιρίας Setraco, στο Μπάουτσι της βόρειας Νιγηρίας.

Ο Κ. Καρράς απήχθη στις 16 Φεβρουαρίου από την ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου μαζί με δύο Λιβανέζους, δύο Σύρους, έναν Ιταλό και ένα Βρετανό.

Η επιθυμία της οικογένειας του Κ. Καρρά, αρχικά, ήταν να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του ούτε κατα τη διάρκεια της ομηρίας του αλλά και ούτε όταν διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια τελικά συναίνεσε να δημοσιοποιηθεί το όνομα, όταν τα στοιχεία του θύματος δημοσιεύθηκαν σε ξένα μέσα ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου.

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 13th, 2013 at 09:04 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply