Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Στον Δήμαρχο ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής και ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής

13 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-JKBaLvDMXzg/UUDrA68sVPI/AAAAAAABwRM/8L2XscQZoJo/s1600/DSC00042.JPGΤον  Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος  Ηλίας Στεφανής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Στεφανή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η μέχρι σήμερα επιτυχής πορεία σας τόνισε μεταξύ άλλων, αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την επίτευξη των στόχων σας, που δεν είναι άλλος από την ασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Ως Δήμος Γρεβενών θα είμαστε κοντά σας στο πραγματικά δύσκολο και σημαντικό έργο σας.

Ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τις ευχές του και υποσχέθηκε συνεργασία σε θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Στεφανή εκδόσεις με ομορφιές του τόπου μας.

http://4.bp.blogspot.com/-e67yBLGRkZI/UUDq_XKjlNI/AAAAAAABwRI/MVd0nSCu7CI/s1600/DSC00038.JPG

Την ίδια μέρα επίσης, εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 ο νέος Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Καραμπέτσος, συνοδευόμενος από  τον Διοικητή της Π.Υ. Γρεβενών κ. Θεόδωρο Καίσαρη και Στελέχη της Π.Υ.

Ο Δήμαρχος, αφού  καλωσόρισε τον κ. Καραμπέτσο, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και καλή δύναμη στο έργο του.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Γρεβενών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Καραμπέτσος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τις ευχές του και σημείωσε ότι η μέχρι σήμερα καλή συνεργασία σε όλα τα συμβάντα θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Καραμπέτσο εκδόσεις με τις ομορφιές του τόπου μας.

 

This entry was posted on Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2013 at 23:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply