Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απαγορεύεται και με επιγραφή το σεξ σε ναούς του Μπαλί

12 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εξαιτίας ερωτικών περιπτύξεων ζεύγους

Eπιγραφές με τη σήμανση «Απαγορεύεται το σεξ» στις εισόδους τόπων λατρείας θα τοποθετηθούν στο Μπαλί

Πινακίδες που θα ενημερώνουν ότι «απαγορεύεται το σεξ» θα προστεθούν σύντομα στις εισόδους ναών στο Μπαλί της Ινδονησίας, δίπλα στις επιγραφές για απαγόρευση του καπνίσματος και απαγόρευση κατανάλωσης φαγητού, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε ένα ζευγάρι Εσθονών που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω τη στιγμή της ερωτικής πράξης μέσα σε ινδουιστικό ναό.

Τοπικοί αξιωματούχοι έμειναν άναυδοι όταν εισήλθαν στο ναό της κεντρικής περιοχής Σαρασέντα για να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης στο εσωτερικό του και αντίκρισαν τους δύο τουρίστες να κάνουν σεξ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ανέκρινε τους δύο ξένους πριν τελικά τους αφήσει ελεύθερους.

«Μας είπαν ότι δεν ήξεραν πως απαγορεύεται η ερωτική πράξη μέσα στους ναούς του Μπαλί» είπε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Αφέθηκαν ελεύθεροι και η υπόθεση διαβιβάστηκε στους αξιωματούχους του χωριού, οι οποίοι επέβαλαν πρόστιμο 20 εκατομμυρίων ρουπιών (1.600 ευρώ), πρόσθεσε.

Τα χρήματα θα δοθούν για μια τελετή «εξαγνισμού» του ναού, διευκρίνισαν οι αξιωματούχοι που δήλωσαν ότι πρόκειται να τοποθετήσουν επιγραφές με τη σήμανση «Απαγορεύεται το σεξ» στις εισόδους τόπων λατρείας.

ΔΟΛ/ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό

This entry was posted on Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2013 at 18:04 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply