Στα πλαίσια των εκδηλώσεων,  που έχουμε προγραμματίσει για το 2013, προτάθηκε ομόφωνα από το συμβούλιό μας να γίνει μια  προσφορά αγάπης στη  “Κιβωτό του κόσμου” .

Εμείς,  οι άνθρωποι του  “Επί Σταγών” , με αφορμή το θεατρικό σανίδι, που ταπεινά υπηρετούμε, και έχοντας ως υλικό κατασκευής των σκηνικών μας φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, που από απελέκητο λαξεύεται, μορφοποιείται και τελικά μεταμορφώνεται όπως ακριβώς και οι ανθρώπινοι χαρακτήρες, προτείνουμε:

΄΄  Έκθεση καλλιτεχνικών  δημιουργημάτων με βασικό υλικό το ξύλο ΄΄

Για το σκοπό αυτό  απευθύνουμε προσκλητήριο προσφοράς και αγάπης προς όλους τους ενδιαφερομένους  (απλούς πολίτες,  Δήμους,  πολιτιστικούς φορείς σωφρονιστικά καταστήματα,  εκκλησιαστικά ιδρύματα, ερασιτεχνικά εργαστήρια  ή σχολές κ.τ.τ.).

Ζητούμε τη δραστηριοποίηση και τη συμμετοχή όλων σε πανελλήνια κλίμακα. Με άλλα λόγια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν  ένα κομμάτι ξύλο και να το μεταμορφώσουν . Πολλές φορές οι δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, όταν έρχονται στην επιφάνεια, φέρνουν ανέλπιστα αποτελέσματα!

Όλα τα χειροποίητα έργα που θα μας αποσταλούν σε διάστημα τριών μηνών, ξεκινώντας από το Φεβρουάριο, θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατά την περίοδο του  Πάσχα.  Σκοπός των εκθεμάτων  αυτής της συλλογής είναι  η είσπραξη  χρηματικού ποσού που θα δοθεί στο ίδρυμα  ΄΄ Κιβωτός του Κόσμου ΄΄,  για να διατεθούν στον αξιοθαύμαστο σκοπό τους, δηλαδή τη μέριμνα για τη μητέρα και το παιδί.

Όσα από τα έργα δε θα πουληθούν θα παραχωρηθούν στο ίδρυμα,  για να διακοσμήσουν τους χώρους  που με τόση επιμέλεια έχουν  δημιουργήσει.

Η προώθηση του εντύπου που συνημμένα θα σας αποσταλεί με σκοπό την  ενημέρωση των πολιτών για το αγαθό αυτό  εγχείρημά μας, θα προσθέσει ένα λιθαράκι για ένα κόσμο όπως τον ονειρευτήκαμε, ένα κόσμο στα μέτρα της καρδιάς. Η συμμετοχή σας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, ιδιαιτέρως σήμερα και θα συντελέσει τα μέγιστα ως όμορφο δείγμα αγαθοεργίας για το  σύγχρονο χειμαζόμενο άνθρωπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΙΝΑΝΗΣ

 

Δείτε τα μέλη του ΔΣ:

Διοικητικό Συμβούλιο

sinanis

Πρόεδρος

Σινάνης Χρήστος

dimou

Αντιπρόεδρος

Δήμου Γεώργιος

nakis

Γεν. Γραμματέας

Νάκης Βασίλειος

ntampalis

Ταμίας

Νταμπαλής Βασίλειος

palas

Μέλος

Πάλλας Φώτιος

19544_1073768806258_1287316213_30163317_6380376_n

Μέλος

Παπαϊωάννου Ζήσης

leonidas

Μέλος

Νικόπουλος Λεωνίδας

www.epistagon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.