Οι προσαγωγές που έγιναν το πρωί της Πέμπτης σχετίζονται με τις έρευνες για τον εμπρησμό του εργοταξίου στις Σκουριές Χαλκιδικής, που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου.

Μετά από κατ’ όικον έρευνες, παρουσία εισαγγελέων, εντοπίστηκαν στα σπίτια και των τεσσάρων και κατασχέθηκαν κυνηγετικές καραμπίνες, οι οποίες εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο Πολυγύρου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Χθες οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στην Ιερισσό για να πραγματοποιήσουν τις έρευνες παρουσία δικαστικών λειτουργών ήρθαν αντιμέτωπες με κατοίκους οι οποίοι είχαν στήσει πύρινα οδοφράγματα για να εμποδίσουν τη διέλευση των οχημάτων της ΕΛΑΣ.

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι τα δακρυγόνα έπεσαν ακόμη και στο προαύλιο του γυμνασίου με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.