Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Δασταμάνης για το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Απαράδεκτη η πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής προς το Υπουργείο…

8 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Θα ήθελα να εκφράσω κάθετα την αντίθεσή μου στην ανακοίνωση-ένσταση του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο «Αθηνά» αξιώνοντας την ισότιμη μεταχείριση του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στα Γρεβενά σύμφωνα με όσα υποστήριξα και κατά το πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο κατήγγειλα ως απαράδεκτη την πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής προς το Υπουργείο.
Τέτοιου είδους ανακοινώσεις-ενστάσεις θεωρούνται απαράδεκτες και δεν ανταποκρίνονται στην Περιφερειακή Συνείδηση που προσχηματικά επικαλούνται ορισμένοι κατά καιρούς ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε όλοι οι φορείς του τόπου όχι μόνο για την παραμονή του ΤΕΙ στα Γρεβενά αλλά και την ενδυνάμωσή του γιατί το δικαιούμαστε!

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

This entry was posted on Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2013 at 20:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply