Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέσσερις προσαγωγές στην Ιερισσό για τον εμπρησμό στις Σκουριές Χαλκιδικής

8 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι προσαγωγές που έγιναν το πρωί της Πέμπτης σχετίζονται με τις έρευνες για τον εμπρησμό του εργοταξίου στις Σκουριές Χαλκιδικής, που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου.

Μετά από κατ’ όικον έρευνες, παρουσία εισαγγελέων, εντοπίστηκαν στα σπίτια και των τεσσάρων και κατασχέθηκαν κυνηγετικές καραμπίνες, οι οποίες εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο Πολυγύρου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Χθες οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στην Ιερισσό για να πραγματοποιήσουν τις έρευνες παρουσία δικαστικών λειτουργών ήρθαν αντιμέτωπες με κατοίκους οι οποίοι είχαν στήσει πύρινα οδοφράγματα για να εμποδίσουν τη διέλευση των οχημάτων της ΕΛΑΣ.

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι τα δακρυγόνα έπεσαν ακόμη και στο προαύλιο του γυμνασίου με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα.

This entry was posted on Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2013 at 08:51 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply