Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βασίλης Λάτσος: Θα μας βρουν ενωμένους απέναντί τους…

7 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή τις ενστάσεις της διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ, αλλά και τις τοποθετήσεις τόσο του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη όσο και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών Κωνσταντίνου Δημάδη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών Βασίλειος Λάτσος, καταθέτει με επιστολή του τη δική του θέση:

Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών και θεωρώντας, ότι εκφράζω την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου, όπως αυτή διεφάνει στην προ ημερησίας συζήτηση της συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου της 6/3/2013,θα ήθελα να επισημάνω και να καταδικάσω την απαράδεκτη κατ εμέ συμπεριφορά του Συμβουλίου Διοίκησης Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας, το οποίο με ανακοίνωσή του προσπαθεί να αποκλείσει την Περιφερειακή ενότητα Γρεβενών από τη συμμετοχή της, τώρα ή και μελλοντικά στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Η συμπεριφορά αυτή σε καμία των περιπτώσεων δεν δείχνει «Περιφερειακή συνείδηση», μια συνείδηση που επανειλημμένως έχουμε δείξει εμείς με έργα ενώ κάποιοι άλλοι μόνο στα λόγια.

Καταδικάζουμε αυτές τις συμπεριφορές και θα  μας βρουν ενωμένους απέναντί τους.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε τις αποφάσεις της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και του Υπουργού Παιδείας, όμως στέλνουμε κι εμείς τις δικές μας επισημάνσεις προς όλους όσους μιλούν για Τ.Ε.Ι.(Κοζάνης – Καστοριάς – Φλώρινας) και όχι για Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Λάτσος  Βασίλειος

This entry was posted on Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2013 at 22:49 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply