Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών στον Κωσταντίνο Δημάδη και στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

6 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-aXdh0LWMaho/UTUNcMEIv1I/AAAAAAABvFA/RsrKh7I5d7Y/s1600/P3044233.JPGΟ Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον κ. Κων/νο Δημάδη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών και του εύχεται καλή επιτυχία, στο πραγματικά δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Συγχαίρει επίσης τα νέα μέλη του Δ.Σ., τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν τον Εμπορικό Σύλλογο στην Ομοσπονδία καθώς και την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους εύχεται εποικοδομητική θητεία.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του κοινωνικοοικονομικού ιστού του τόπου μας. Η βιωσιμότητα τους είναι υπόθεση όλων. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή και για τον κλάδο των εμπόρων, ο Δήμος Γρεβενών θα είναι δίπλα στο Δ.Σ. και θα στηρίζει, όπως έκανε μέχρι σήμερα, κάθε προσπάθειά τους.

Στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Χρήστο Παρασκευαΐδη καθώς και στα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. εύχεται να συνεχίσουν να είναι παραγωγικοί σε ότι και αν κάνουν και τους ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν στα χρόνια της θητείας τους.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Διαβάστε και: Γρεβενά: Ο Κώστας Δημάδης είναι ο νεότερος Νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών…

This entry was posted on Τετάρτη, 6 Μαρτίου, 2013 at 16:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply